Rezervă acum: 0726 398 292

Elicopter si avion de inchiriat pentru nunta

Prin pachetul elicopter de inchiriat pentru nunta sau avion de inchiriat pentru nunti dati nuntii o alura elitista utilizand un elicopter la eveniment!

 • elicopter la nunti
 • avion de inchiriat la nunti

Elicopter de inchiriat pentru nunta pret

Transport de lux la nunta

Ziua nunții ar trebui să fie cea mai fericită din viața ta.
Transportul la nuntă cu elicopterul este o modalitate magnifică de a vă crește magnitudinea sosirii sau plecarii de la nunta.
Elicopterele oferă o alternativă unică la mașinile standard de nuntă.

Indiferent dacă găzduiți 5 sau 500 de oaspeti, InterAviation este aici pentru a vă ajuta cu planificarea nunții și transportul mirilor, sau mirilor si nasilor.

Impresionează-ți oaspeții sosind cu elicopterul privat de lux la petrecerea de nuntă.

Elicopterele oferă petrecerii tale de nuntă „factorul wow" pe care mulți oameni îl urmăresc, dand evenimentului clasă și confort.
Așa că vă puteți bucura de aceasta zi unica si face evenimentul nuntii unulfenomenal.

Spre deosebire de multe alte moduri de transport elicopterele sunt punctuale și nu sunt afectate de evenimente imprevizibile precum traficul.
Nu numai că sunt o modalitate sigură de a călători, dar emană și rafinament, făcând ziua nunții tale ca nici o alta.

Transport de nunta personalizat

Mirii noștri au opțiunea de a personaliza zborul cu elicopterul pentru a se potrivi propriilor preferințe de transport pentru nuntă.

Cel mai important, elicopterul nostru vă oferă o sosire spectaculoasa la biserică sau un spațiu deschis, unde oaspeții va pot privi cu uimire cum aterizati.
Ceva foarte diferit și unic față de mașinile tradiționale de nuntă.

Contactați-ne pentru o cotație fără obligații dupa ce ati citit preturile orientative de mai jos!

Ajunși la heliport, coboriti din mașina cu șofer.
În depărtare, vezi un elicopter strălucitor.
Emoția crește rapid pe măsură ce ești primit cu căldură și intri in elicopter.

Chiar înainte de a vă urca în elicopter, începeți prin a deschide o sticlă de șampanie, apă sau băutură la alegere, urmată îndeaproape de munca fotografului pentru fotografii uimitoare, care pot fi adăugate în albumul dumneavoastra pentru a va reaminti peste ani.

Urcând la bord frumusetea experienței cu elicopterul, pe lângă emoția nunții tale, se transformă rapid în bucurie în timp ce îți pui căștile.
Odată cu discuția dintre pilot și controlorul de trafic aerian, te esti nerabdator sa ajungi imediat la petrecerea ta de nuntă.

Zâmbetele ajung de la ureche la ureche si simțiți entuziasmul în timp ce vă ridicați de pe pământ.

Intensificând anticiparea, pilotul vostru va înconjura locația oferindu-vă o vedere panoramică înainte de a ateriza în fața familiei și a oaspeților.

În acel moment, îți vei aminti de ce ai optat pentru inchirierea unui elicopter pentru nunta ta!

Pret elicopter de inchiriat pentru nunta

Pachetul de servicii "elicopter de inchiriat pentru nunta" are un pret standard de 3000 de euro+19% TVA, adica 3570 de euro.

Acest pret include 30 de minute de zbor la eveniment si o sesiune foto de 60 de minute.

Uzual la nunti sa face fie

 • un tur cu elicopterul cu mirii si cameramanul
 • doua tururi de 15 minute, unul cu mirii si cameraman si unul cu nasii si cameraman

Pretul pachetului "elicopter de inchiriat pentru nunta" nu include deplasarea elicopterului la nunta si inapoi de la nunta in hangar.

Exemple de pret total al pachetului elicopter de inchiriat pentru nunta care includ si pretul deplasarii elicopterului la nunta; sumele contin tva, 19%:

 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Bucuresti 5999 euro
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunti in Ilfov 6884 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Voluntari, Pantelimon, Buftea, Popesti-Leordeni, Bragadiru, Chitila, Otopeni si Magurele precum si comunele invecinate.
 • Pret elicoptere de inchiriat pentru nunta in Giurgiu 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Giurgiu, Bolintin-Vale si Mihailesti precum si comunele invecinate.
 • Pret elicoptere inchiriate pentru nunta in Calarasi 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Calarasi, Oltenita, Budesti, Fundulea si Lehliu-Gara precum si comunele invecinate.
 • Pret inchiriere de elicopter pentru nunta in Ialomita 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Slobozia, Fetesti, Urziceni, Tandarei, Amara, Fierbinti-Targ si Cazanesti precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Buzau 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Buzau, Ramnicu Sarat, Nehoiu, Patarlagele si Pogoanele precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat nunta in Prahova 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Ploiesti, Campina, Baicoi, Breaza, Mizil, Comarnic, Valenii de Munte, Boldesti-Scaeni, Urlati, Sinaia, Busteni, Plopeni, Slanic si Azuga si comunele invecinate.
 • Pret de inchiriere pentru nunta in Dambovita 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Targoviste, Moreni, Pucioasa, Gaesti, Titu, Fieni si Racari si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Teleorman 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle si comunele invecinate.
 • Pret elicopter pentru nunta in Olt 7784 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Slatina, Caracal, Bals, Corabia, Scornicesti, Draganesti-Olt, Piatra Olt si Potcoava si comunele invecinate.
 • Pret pentru nunta in Valcea 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Ramnicu Valcea, Dragasani, Babeni, Calimanesti, Horezu, Brezoi, Balcesti, Berbesti, Baile Olanesti, Ocnele Mari si Baile Govora si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Constanta 5800 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Constanta, Medgidia, Mangalia, Navodari, Cernavoda, Ovidiu, Murfatlar, Harsova, Eforie, Techirghiol, Baneasa si Negru Voda si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Tulcea 6884 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Tulcea, Babadag, Macin, Isaccea si Sulina si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Braila 7210 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Braila, Ianca, Insuratei si Faurei si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Vaslui 5100 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Vaslui, Barlad, Husi, Negresti si Murgeni si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Galati 5830 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Galati, Tecuci, Targu Bujor si Beresti si comunele invecinate.
 • Pret elicopter pentru nunta in Vrancea 6240 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Focsani, Adjud, Marasesti, Odobesti si Panciu si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Vaslui 6280 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Vaslui, Barlad, Husi, Negresti si Murgeni si comunele invecinate.
 • Pret de inchiriat pentru nunta in Bacau 6105 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Buhusi, Darmanesti, Targu Ocna si Slanic-Moldova si comunele invecinate.
 • Pret elicopter pentru nunta in Iasi 6602 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele  Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos si Podu Iloaiei si comunele invecinate.
 • Pret elicoptere de inchiriat pentru nunta in Neamt 6640 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Piatra Neamt, Roman, Targu-Neamt, Roznov si Bicaz si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchirere pentru nunti in Brasov 7314 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Brasov, Fagaras, Sacele, Zarnesti, Codlea, Rasnov, Victoria, Rupea, Ghimbav si Predeal si comunele invecinate.
 • Pret de inchiriat pentru nunta in Covasna 7284 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Covasna, Baraolt si Intorsura Buzaului si comunele invecinate.
 • Pret elicopter nunta in Harghita 7254 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Toplita, Cristuru Secuiesc, Vlahita, Balan, Borsec si Baile Tusnad si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Botosani 7984 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Botosani, Dorohoi, Darabani, Flamanzi, Saveni, Stefanesti si Bucecea si comunele invecinate.
 • Pret pentru nunta in Bistrita-Nasaud 5999 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Bistrita, Beclean, Sangeorz-Bai si Nasaud si comunele invecinate.
 • Pret elicopter pentru nunta in Cluj 6760 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Cluj-Napoca, Turda, Dej, Campia Turzii, Gherla si Huedin si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Mures 7240 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Targu-Mures, Reghin, Sighisoara, Tarnaveni, Ludus, Sovata, Iernut, Sarmasu, Ungheni, Miercurea Nirajului si Sangeorgiu-de-Padure si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Maramures euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Baia-Sprie, Viseu de Sus, Targu-Lapus, Seini, Somcuta Mare, Ulmeni, Tautii Magheraus, Cavnic, Salistea de Sus si Dragomiresti si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Salaj 6950 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Zalau, Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei
 • Pret elicopter pentru nunta in Alba 7260 euro; acest inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Alba Iulia, Sebes, Aiud, Cugir, Blaj, Ocna Mures, Zlatna, Campeni, Teius, Abrud si Baia de Aries si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Sibiu 7980 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Sibiu, Medias, Cisnadie, Avrig, Agnita, Dumbraveni, Talmaciu, Copsa Mica, Saliste, Miercurea Sibiului si Ocna Sibiului precum si comunele invecinate.
 • Pret de inchirieri elicopter pentru nunta in Bihor 5999 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau si Nucet precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Arad 6620 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Arad, Pecica, Santana, Lipova, Ineu, Chisineu Cris, Nadlac, Curtici, Pancota si Sebis precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter inchirieri pentru nunta in Timis 7620 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Timisoara, Lugoj, Sannicolau Mare, Jimbolia, Recas, Faget, Buzias, Deta, Gataia si Ciacova precum si comunele invecinate.
 • Pret elicoptere de inchiriat pentru nunta in Satu Mare 6680 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Satu Mare, Carei, Negresti-Oas, Tasnad, Livada si Ardud precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter inchiriat pentru eveniment in Caras Severin 7950 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Resita, Caransebes, Bocsa, Moldova Noua, Oravita, Otelu Rosu, Anina si Baile Herculane precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter de inchiriat pentru nunta in Gorj 8640 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Targu Jiu, Motru, Rovinari, Bumbesti-Jiu, Targu Carbunesti, Turceni, Tismana, Novaci si Ticleni precum si comunele invecinate.
 • Pret elicopter in Mehedinti 8960 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele  Drobeta-Turnu Severin, Strehaia, Orsova, Baia de Arama si Vanju Mare precum si comunele invecinate.
 • Pret in Dolj 8990 euro; acest pret de inchiriere elicopter pentru nunta este bine aproximat pentru nunti in orasele Craiova, Bailesti, Calafat, Filiasi, Dabuleni, Segarcea si Bechet precum si comunele invecinate.

.

Ce ni se solicita de catre cei interesati de elicopter de inchiriat pentru nunta?

Dorim sa ducem mireasa/mirele

 • de acasa la biserica
 • de la biserca la restaurant
 • de acasa la restaurant
 • de la restaurant acasa

Cum procedam cand primim aceste cereri ?

Studiem solicitarea verificand pe harti care sunt punctele de ridicare ale pasagerilor si punctele unde trebuie sa zboare cu elicopterul.
In majoritatea cazurilor se decide ca elicopterul sa ajunga la un loc de aterizare acceptat din punct de vedere al sigurantei de catre pilot, un stadion sau o portiune de teren de 50x50 metri, la care solicitantii pot obtine acordul proprietarului pentru a ateriza iar de aici se ridica pasagerii se face turul cu elicopterul si se lasa pasagerii tot in acel loc.

.

De ce nu poate elicopterul sa ia pasagerii de acasa si sa ii duca la restaurant sau la biserica?

Zborul cu elicopterul se supune legislatiei de zbor, Regulile Aerului stabilite de legiuitor in consonanta cu agentia europeana EASA.
Acestea prevad norme stricte privind locurile de aterizare aprobate.
Daca locatiile de la care se ridica pasagerii si unde se lasa pasagerii nu se incadreaza in normele de siguranta atunci pilotul comandant nu va executa zborul.

Cum se rezolva marea majoritate a cererilor de a implica elicopterul la nunti?

Se stabilieste cu clientii un loc de aterizare la marginea localitatii.

Aici vine convoiul de nunta.

Se fac zborurile cu mirii.

Se face sesiunea foto.

Mirii pleaca la restaurant cu o amintire de neuiat dintr-una din cele mai frumoase zile din viata lor.

Am vazut preturile de mai sus, am bugetul necesar si doresc elicopter de inchiriat pentru nunta!

Daca ati vazut costurile implicare de participarea unui elicopter la nunta si doriti sa faceti o rezervare procedura este urmatoarea:

 1.  Pregatiti datele necesare rezervarii: numele platitorului, adresa, numar de telefon, email, seria de carte de identitate
 2. Ne trimiteti aceste detalii pe email cu indicarea datei la care doriti sa rezervati elicopterul pentru nunta; nu trimiteti mesaje pe Whats-up, se lucreaza doar cu email. Daca nu aveti email rugati pe cineva cunoscut sa va ajute
 3. Veti fi sunat pentru a confirma solicitarea
 4. Vi se va emite o factura
 5. Daca doriti sa platiti online cu cardul primiti factura pe email si efctuati tranzactia din contul dumneavoastra de ebanking
 6. Daca doriti sa achitati cash fie mergeti cu factura la cea mai apropiata sucursala Raiffeisen Banc fie mergeti la respectiva banca si cereti functionarului sa ne spuna o adresa de email la care sa va trimitem factura. Dupa ce banca primeste factura poate sa va accepte plata cu bani lichizi
 7. Ulterior platii va vom confirma rezervarea aeronavei la data ceruta de dumneavoastra.
 8. Elicopterul va ajunge la locul de intalnire fixat de comun acord cu dumneavoastra cu 15 minute inainte de ora fixata pentru decolare.
 9. Va fi de datoria dumneavoastra sa asigurati perimetrul de aterizare asa incat multimea sa nu se apropie de elicopter.
 10. Va apropiati de elicopter numai prin partea din fata si numai dupa ce palele elicei s-au oprit.
 11. Pilotul comandant va va ajuta sa intrati in aeronava si sa va prindeti centurile de siguranta
 12. Va veti bucura de zborul elitist al elicopterului in acesta zi magica din viata voastra si veti admira de sus peisajul care se va desfasura in fata privirii dumneavoastra.
 13. Dupa aterizare asteptati sa se opreasca motorul si palele elicopterului inainte de a cobora din elicopter.
 14. Aveti apoi 30 de minute la dispozitie pentru sesiunea foto cu elicopterul

Asteptam cu drag mirii la zbor si le dorim Casa de Piatra!
Formular Vreau elicopter la nunta!

Avion de inchiriat la nunti

Ce ne-au solicitat pana acum clientii in legatura cu folosirea avionului la nunti?

 • tractare de banner cu mesajul " Casa de piatra"
 • aruncarea de petale de trandafiri desupra nuntasilor cu avionul
 • tur cu avionul cu mirii
 • spectacol aviatic cu avion de acrobatie la nunta
 • spectacol aviatic incluzand elicopter, biplan de epoca cu banner si avion de acrobatie la nunta

Avion de inchiriat pentru tractare de banner cu mesajul " Casa de piatra"

Acest pachet are o valoare de baza de 4400 lei.

Pachetul include

 • productia unui banner special de aviatie inscriptionat cu mesajul Casa de piatra!
 • 10 minute de zbor in jurul locatiei cerute de client

Pachetul nu include deplasarea avionului pana la locatie, pretul pentru deplasare variind intre 100 de euro si 1200 de euro depinzand de locul exact al locatiei la care este ceruta prestatia avionului de inchiriat pentru tractare de banner "Casa de Piatra"

Aruncarea de petale de trandafiri deasupra nuntasilor cu avionul

Daca doriti sa organizam un eveniment spectaculos atunci puteti sa ne aduceti cativa recipienti cu petale de trandafiri, petale pe care o sa le aruncam din avion deasupra locatiei nuntii sau a convoiului de nunta in drum spre biserica sau restaurant

Pret 2400 lei

Include 20 de minute de zbor in jurul locatiei cerute de client timp in care pilotul arunca petale de trandafiri de sus

Pachetul nu include deplasarea avionului pana la locatie, pretul pentru deplasare variind intre 100 de euro si 1200 de euro depinzand de locul exact al locatiei la care este ceruta prestatia avionului de inchiriat pentru aruncarea petalelor de trandafiri.

Tur cu avionul cu mirii

Daca localitatea dumneavoastra se afla in apropierea unui aerodrom putem organiza un tur cu avionul cu mirii. Convoiul cu nuntasi ajunge la aerodrom iar de aici mirii sunt preluati imbarcati in avion si se va decola cu ei spre inaltimi pentru a admira peisajul ce sa va desfasura in fata ochilor lor emotionati.


Pret 2490 lei

Include

 • tur de 30 de minute cu avionul
 • sesiune foto cu mirii si avionul

Spectacol aviatic cu avion de acrobatie la nunta

Pentru a adauga clasa nuntii acest spectacol aviatic are un rol major.

Avionul va ajunge deasupra locatiei unde are loc nunta. Pilotul va executa manevre acrobatice, adică manevre aeriene ieșit din comun definita ca ABF conform standardului European Agency for Safety in Aviation, EASA.

Se pot execura manevre de inalta acrobatie ca looping, zbor rasturnat (cu capul in jos), vrie rasturnata, immelman, pendul o figură acrobatică a cărei execuție trece prin următoarele faze: picaj până la realizarea unei viteze duble față de cea de zbor, urcare în plan vertical până la limită, alunecare pe coadă, cădere cu botul înainte, zbor normal și picaj si altele, avionul putand avea un generator de fum care va face cu atat mai spectaculoase traiectoriile avionului pe cer pentru privitori.

Pretul pentru show aviatic este de 1350 euro si include 15 minute de acrobatie aeriana.

Pretul nu include deplasarea avionului pana la locatie, pretul pentru deplasare variind intre 100 de euro si 1200 de euro depinzand de locul exact al locatiei la care este ceruta prestatia avionului de inchiriat pentru spectacol de acrobatie.

.Interesati de inchirierea unui avion pentru nunta dumneavoastra?

Constactati-ne!

Comments are closed.