Rezervă acum: 0726 398 292

Elicopter de inchiriat pentru filmari aeriene

Filmare si fotografie prin usa deschisa

Elicopterele de inchiriat pentru filmari aeriene ofera servicii industriilor de film, documentare și publicitate din Romania si strainatate.

De la pre-producție cu cercetarea locației, până la producție, transport și suport aerian până la operațiuni la sol, avem ocazia incredibilă de a lua parte la crearea celor mai recente filme si productii tv de succes și a producțiilor publicitare comerciale.

Experiența noastră cu multe tipuri diferite de camere și sisteme de montare pentru camere vă va oferi soluția pentru cerințele specifice proiectului dumneavoastră de filmari aeriene.

Legalitatea filmarilor aeriene

InterAviation va produce pentru dvs. toate documentele necesare cu autoritatile aeronautica, care ne acordă dreptul de zbor  în scopul fotografierii aeriene și al producției video într-o zonă rurala sau urbană, sau pentru a opera un elicopter la altitudini și distanțe mai mici decât cele menționate în regulamentele aviatice roamanesti.

Pentru a obține această autorizație, managerul operațiunilor trebuie să depună o cerere la autoritati cu cel puțin 10 zile lucrătoare înainte de operațiune și să includă următoarele:

-Scopul zborurilor;
-Date, date alternative și ora propusă a operațiunii;
-Locația operațiunii;
-Tipul de aeronavă care urmează să fie utilizată;
-Altitudini și trasee care vor fi utilizate, reprezentate pe o hartă a zonei;
-Proceduri și precauții care trebuie luate pentru a se asigura că nu este creat niciun pericol pentru persoane sau bunuri  inclusiv locațiile zonelor de aterizare forțată în caz de urgență; și numele persoanei de contact desemnate.
Se aplică unele condiții; vă rugăm să contactați Managerul nostru de operatiuni pentru informații suplimentare despre acest tip de serviciu)

Filmari aeriene profesionala cu camere girostabilizate

InterAviation va pune la dispozitie o paleta larga de solutii cu elicoptere de inchiriat  pentru filmare si fotografie aeriana.

Inchirierea systemului girostabilizat Cineflex, pentru filmari aeriene profesionale in televiziune si cinematografie

-pretul incepe de la 15000 euro pentru 2 ore de filmare in Romania.

Pretul include deplasarea echipei de patru persoane, dintre care un tehnician cu experienta in manipularea sistemului girostabilizat Cineflex si echipamentului.

La acest cost se adauga costurile inchirierii elicopterului pentru filmari aeriene pe care se instaleaza sistemul Cineflex, cost care se calculeaza la tariful de 1500 euro+TVA pe ora de zbor in functie de locatia unde are loc filmarea incpand de la un bloc de minim 4 ore pe proiect.

Filmari aeriene profesionale in televiziune si cinematografie

Daca sistemul Cineflex nu este solicitat, in functie de

  • numarul de persoane care trebuie sa fie in elicopter pe durata filmarii
  • greutatea echipamentului de filmare
  • locatia in care trebuie executat zborul

vom crea pentru dumneavoastra o solutie, cu costuri optimizate, in acord cu disponibilitatea elicopterelor de inchiriat si pozitionarea acestora la data cand se doreste filmarea.

 Contacta-ti-ne!

Comments are closed.