Rezervă acum: 0726 398 292

Unul dintre cele mai căutate elicoptere executive este modelul AS355.

Acesta poate transporta până la 5 pasageri, astfel fiind un elicopter de închiriat potrivit pentru grupuri mici de turiști.

Indiferent dacă veniți cu prietenii sau cu familia, AS355 este alegerea ideală pentru un tur din aer. De asemenea, AS355 este un elicopter de închiriat foartre popular în rândul celor care se deplasează des în interes de serviciu.
Totodată, acest tip de elicopter, modificat pentru a corespunde cerinţelor, este utilizat şi de forţele aeriene ale unor ţări de pe glob, printre care se numără Brazilia, Chile sau Irlanda.

inchiriere-elicopter-airbus-as-355-np

Inchiriere-elicopter-airbus-as-355-np

Lungimea elicopterului AS355 este de 12.94m, iar înălţimea acestuia de 3.14m. Viteza maximă pe care o poate atinge modelul AS355 este de 278 km/h, iar cea de croazieră de 224 km/h, astfel încât, dacă optaţi pentru un astfel de elicopter de închiriat, nu veţi întârzia niciodată la întâlnirile importante de afaceri.

Pe pagina dedicată elicopterului AS355 de pe situl elicopter-de-inchiriat.ro puteți găsi mai multe detalii despre acest model, inclusiv mai multe specificații tehnice pentru cei pasionați. De asemenea, cei care doresc să rezerve acest elicopter de închiriat pot viziona o galerie de imagini reprezentative atât pentru modelul AS355 cât și pentru celelalte tipuri de elicoptere executive disponibile pentru închiriere.

Dacă v-ați hotărât să încercați această experiență, vă invităm să intrați pe elicopter-de-inchiriat.ro și să vă începeți călătoria alegând acest elicopter de închiriat și rezervându-l pentru perioada în care doriți să faceți acest sejur.