Rezervă acum: 0726 398 292

Elicoptere Economic

Dacă sunteți în căutarea unei oferte de elicopter de închiriat și dispuneți de un buget limitat, vă recomandăm unul dintre modelele din gama noastră de elicoptere economice. Dacă optați pentru un astfel de zbor, vă vom oferi o soluție de calitate la un preț mai accesibil decât cel al unui zbor VIP.
Diferența dintre un zbor VIP și unul economic este dată de mai mulți factori, precum confortul din interiorul cabinei. Dacă vă place adrenalina, acest zbor este perfect pentru dumneavoastră pentru că veți simți vibrațiile din timpul deplasării aeronavei. Astfel, veți fi conștienți pe tot parcursul misiunii că vă aflați într-un elicopter și veți avea parte de o călătorie mult mai palpitantă.

Pentru un zbor economic, InterAviation vă oferă următoarele variante de elicoptere de închiriat:
EC120 - este un elicopter ușor, care poate transporta până la maxim 4 pasageri. Datorită materialelor compozite utilizate în construcția sa, îi scade greutatea, iar sistemul Fenestron în care este încastrat rotorul din coada elicopterului face ca nivelul de zgomot pe care îl auziți în cabină să fie mai scăzut decât la modelele care nu folosesc această tehnologie.
Robinson R44 - este cel mai popular elicopter din lume și poate transporta până la 3 pasageri. Acest model a fost făcut celebru de către Jennifer Murray, prima femeie pilot care a făcut turul lumii cu elicopterul în 94 de zile.

Dând click pe numele elicopterelor sau selectându-le din meniul de sus, puteți afla mai multe detalii despre acestea, iar cunoscătorii pot descoperi unele aspecte tehnice ale aeronavelor. Dacă v-ați decis să obțineți un elicopter de închiriat, sunați-ne cu încredere sau completați și trimiteți un formular de cotație și vă vom oferi cea mai bună soluție pentru solicitarea dvs.

Inchiriere de elicopter pentru 4 pasageri

Inchiriere de elicopter pentru 4 pasageri

 • Bell 206 B3

  Bell 206 B3

  Bell 206 B3  

 • Airbus EC 120 B Colibri

  Airbus EC 120 B Colibri

  EC 120 elicopter de inchiriat economic

 • Robinson R44

  Robinson R44

  Elicopter de inchiriat - Clasa de elicoptere economice

 • Elicoptere Executive

  Elicoptere Executive

  Elicopter de inchiriat in clasa de confort "Executive"

 • Video – Elicopter de inchiriat VIP

  Video – Elicopter de inchiriat VIP

  Elicopter de inchiriat in clasa VIP