Rezervă acum: 0726 398 292

Avioane de inchiriat 9 pasageri

Daca aveti nevoie de un jet de bussines de clasa grea (heavy jet) avem la dispozitia dumneavoastra urmatoarele optiuni

  • Gulfstream G200
  • Challenger 300
  • Cessna Caravan

Gulfstream G200 -avion de inchiriat de 9 pasageri

Avioanele de inchiriat ideale pentru 9 pasageri sunt modelele Gulfstream G200.

Închiriază o aeronavă privată Gulfstream G200 dotata la nivel executiv și bucură-te de raza sa de 2.250 NM și viteza de croazieră de 490 MPH pentru a ajunge rapid si in siguranta la destinatie.

Parteneriatul puternic dintre Gulfstream și Israel Aerospace Industry a dus la punerea la dispoziție operatorilor internaționali a unoe avioane de business excelente avand o cabină mare, de heavy jet si cele mai bune calitati din perspectiva siguranței, fiabilității, calității și competitivității prețurilor.

Gulfstream Aerospace Corporation, o subsidiară deținută în totalitate de corporatia americana General Dynamics, proiectează, dezvoltă, produce, comercializează, deservește și sprijină cele mai avansate avioane business-jet din lume.

Doresc sa inchiriez acest tip de avion!
Completare formular solicitare tarif!

Challenger 300 -avion de inchiriat pentru 9 pasageri

Ați cerut excelență, așa că iti inchiriem un avion jet cu o abordare fără compromisuri care continuă să definească categoria super mijlocii. De aceea, aeronava premiată Challenger 300 este cel mai bine inchiriat avion de afaceri printre departamentele de zbor corporative de top și doritorii de charter de lux din întreaga tara.

Un design echilibrat si optimizat vă oferă o călătorie excepțional de lină de la decolare până la aterizare.

SPATIU IMENS IN INTERIOR

Așează-te și relaxează-te în cea mai mare cabină din clasa sa. Dispunând de finisaje rafinate și stil elegant, un design cu podea plată și acces sigur la bagaje în orice moment, oferă stil și confort ridicat fără compromisuri.

CEA MAI LINISTITĂ CABINĂ
Minimizam zgomotul pentru a maximiza confortul în cea mai silențioasă cabină din clasa sa.
Echipat cu o izolare acustică standard a ușii de intrare și o ușă discreta pentru bucătărie, designul ajuta la insonorizarea sunetului aeronavei si asigură fie o productivitate optimă pentru cei ce vor sa lucreze in timpul zborului fie relaxare pentru cei ce vor sa se odihneasca în timpul zborului.

CEA MAI MARE FIABILITATE
Cu fiabilitatea remarcabilă a mentenantei aeronava Challenger 300 a fost proiectată pentru a oferi liniște sufletească celor ce doresc sa o inchirieze si care pot sta linistiti ca in orice moment au nevoie de aeronava pentru deplasarile lor aeriene acesta este la dispozitia lor.

Caracteristici

Aria de acoperire 3065 nm

Viteza de croaziera 459 kts (mile/ora)

Echipaj 2

Pasageri 9

Doresc sa inchiriez acest tip de avion!
Completare formular solicitare tarif!

Cessna Caravan-avion de inchiriat de 9 pasageri

Aeronava CESSNA CARAVAN este cunoscută pentru utilitatea și flexibilitatea sa robustă.

Cu motorul său puternic turbopropulsor, aeronava Caravan oferă combinația rară de performanță ridicată, costuri de operare reduse și capacitatea de a se adapta la o mare varietate de misiuni.

Motorul cu turbină PT6A-114A puternic, eficient și de încredere, de 675 de cai putere, oferă turbopropulsorului Cessna Caravan capabilitățile sale excepționale de incarcare de sarcină utilă.

Operatorii din cele mai solicitante medii din lume au adoptat imediat turbopropulsorul robust și de încredere și au fost răsplătiți cu o fiabilitate in exploatare de neegalat. Pe lângă o capacitate dovedită de peste 30 de ani, vin și costurile directe de operare mai mici ale Caravanului fata de alte avioane de inchiriat cu aceesi capacitate de transport a 9 pasageri.

Doresc sa inchiriez acest tip de avion!
Completare formular solicitare tarif!

Avioane de inchiriat 9 pasageri preturi

Colegii noștri prietenoși și experți in inchirieri de avioane si elicopters sunt gata să răspundă la întrebările dumneavoastra sau să înceapă sa calculeze costurile pentru a va face oferta imediat.
Nu așteptați, sunați chiar acum și vă putem conduce către destinația pe care o alegeți!

Doresc sa inchiriez aceste tipuri de avion!
Completare formular solicitare tarif!