Rezervă acum: 0726 398 292

Avion de 8 pasageri

Model de avion cu capacitate de 8 pasageri disponibil la inchiriere

  • Phenom 300
  • BN2 Islander

Phenom 300 -avion de 8 pasageri de inchiriat

Cum devine un avion ușor preferatul pasagerilor de clasa business din întreaga tara?

Prin îmbunătățirea constantă a acelor caracteristici care deja erau bune.

În acest spirit, Phenom 300 a primit îmbunătățiri suplimentare, devenind cel mai de succes avion de afaceri din ultimul deceniu, cel mai bine inchiriat avion cu reacție timp de 11 ani consecutivi și cel mai rapid și cu cea mai lungă rază de acțiune avion care poate zbura la nevoie cu un singur pilot. Din motive de siguranta noi preferam sa il inchiriem totdeauna cu doi piloti.

Tehnologie de neegalat. Performanta superioara. Confort fără compromisuri. Cel mai rapid și cel mai lung avion de afaceri din producție este capabil să atingă viteze de până la 0,80 Mach.

Are o cabină mai silențioasă decât oricând și este prima și singura aeronavă de afaceri care are un sistem de alertă și de avertizare a depășirii pistei (ROAAS), care oferă un semnal de avertizare dacă apropierea pistei este prea abruptă sau prea rapidă.

Cu avionica de ultimă generație, spațiu generos în cabină, interior revoluționar și cea mai bună inaltime a cabinei din clasa lui plus îmbunătățiri care reduc zgomotul din cabină, cel mai popular light jet stabilește standardul. pentru toate celelalte.

.

Avioane de inchiriat 8 pasageri preturi

Colegii noștri prietenoși și experți in inchirieri de avioane si elicopters sunt gata să răspundă la întrebările dumneavoastra sau să înceapă sa calculeze costurile pentru a va face oferta imediat.
Nu așteptați, sunați chiar acum și vă putem conduce către destinația pe care o alegeți!

Doresc sa inchiriez aceste tipuri de avion!
Completare formular solicitare tarif!