Rezervă acum: 0726 398 292

Plimbare cu elicopterul -Top 5 plimbari cu elicopterul

Cautati solutii pentru o plimbare cu elicopterul?

Top 5 plimbari cu elicopterul pentru cei interesati de plimbare cu elicopterul le gasiti aici.

Plimbare cu elicopterul in Bucuresti

1 Plimbare cu elicopterul in Bucuresti - de lux

O plimbare cu un elicopterul de lux AW139 de 8 pasageri in care sa puteti admira si fotografia Bucurestiul de sus va costa 450 euro+19% TVA de pasager, presupunand ca sunt 8 pasageri platitori. Elicopterul survoleaza principalele monumente din Bucuresti iar pilotul va va transmite in casti ce aveti de vazut. Turul Bucurestiului cu elicopterul dureaza 30 de minute.

Plimbare cu elicopterul de lux in Bucuresti

Plimbare cu elicopterul de lux in Bucuresti

2 Plimbare cu elicopterul  in Bucuresti -economic

O plimbare cu elicopterul in Bucuresti la un nivel de pret economic cu elicopter de 3 pasageri poate sa coste 1062 de lei de pasager, presupunand ca sunt 3 pasageri platitori.  Turul Bucurestiului cu elicopterul dureaza 30 de minute. Elicopterul va survola periferia Bucurestiului iar pilotul va indica pasagerilor principalele obiective ale Bucurestiului vazut din elicopter de inchiriat.

Plimbare cu elicopterul in Bucuresti -pret economic

Plimbare cu elicopterul in Bucuresti -pret economic

In vederea programarii la zbor trebuie sa achizitionati un voucher de aici. Ulterior sunati la numarul de pe voucher pentru a va programa la zbor.

3 Plimbare cu elicopterul la mare

plimbare cu elicopterul pret Mamaia 

La mare puteti face plimbari cu elicopter de inchiriat in zona Mamaia.
Plimbarea dureaza 15 minute.
Capacitatea elicopterului este de 3 pasageri.
Pretul pe pasager este de 630 lei si include un pahar de sampanie pentru fiecare pasager. Achizitionati un voucher de aici. Voucherul e valabil 12 luni, timp in care puteti sa va programati la zbor in functie de disponibilitatea dumneavoastra a elicopterului si a conditiilor meteo.

4 Plimbari cu elicopterul in Delta

Puteti face o plimbare aeriana pana in Delta cu plecare de la Constanta. Turul dureaza doua ore si jumatate iar pretul la un elicopter de 3 pasageri este 3900 euro+19% TVA. Elicopterul poate sa faca o aterizare la un restaurant si va asteapta doua ore sa luati masa.

5 Plimbari cu elicopterul in Transylvania

Heli dining in Oradea. Puteti merge la restaurant cu elicopterul daca ajungeti in zona Oradea. Pretul este de 729 de euro pentru un elicopter de 3 pasageri si include un meniu cu 3 feluri de mancare si bauturi pentru 2 persoane. Daca sunt 3 pasageri in aeronava se mai adauga costul unui meniu care se va plati direct la restaurant.

Plimbare cu elicopterul in Transylvania-Oradea

Comments are closed.