Rezervă acum: 0726 398 292

Heli Dining in Bucuresti – Cina la un Conac Boieresc pentru 2

Alege o experiență specială de care te poți bucura alături de persoana iubită. Elicopterul vă transferă la un restaurant inedit, amplasat pe locul unui fost conac boieresc, unde vă veți bucura de o cină romantică!

Cost: 11169 RON

Activitate disponibila in urmatoarele locatii: Bucuresti

Te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta este o activitate de zbor, dependenta de conditiile meteo si obtinerea tuturor avizelor necesare efectuarii zborului. Pilotul comandant are responsabilitatea efectuarii zborului in conditii de maxima siguranta astfel ca ii revine autoritatea absoluta de a decide oricand intreruperea sau amanarea misiunii. Iti recomandam sa rezervi din timp activitatea pentru a lasa loc eventualelor modificari privind rezervarea ta.

Cat dureaza activitatea: 60 minute zbor (decolarea de la heliport, aterizarea la restaurant si intoarcerea inapoi la heliport) plus doua ore pentru servirea mesei

Numar minim de persoane necesar pentru ca activitatea sa se desfasoare: 1

Nu putem controla vremea: acesta activitate depinde de conditiile meteorologice

Familia si prietenii: familia si prietenii sunt bineveniti sa te vada decoland, sa te aplaude si sa-ti faca poze

Ce mai trebuie sa stiti:

  • Exista o limita de greutate de maxim 100kg/persoana
  • Aceasta activitate nu se adreseaza persoanelor care sufera de epilepsie sau afectiuni cardiace
  • Pretul include zbor cu elicopterul la restaurant, masa pentru 2 persoane, retur cu elicopterul la heliport
  • Aceasta experienta implica inchirierea unui elicopter. Va rugam sa aveti in vedere ca preturile se pot modifica in functie de data la care doriti sa desfasurati activitatea.
  • Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pe timpul iernii nu doar ca avem restrictii meteo mai dese dar unele heliporturi este posibil sa se inchida. Vom face tot posibilul sa va programam in alte locatii